11 september 2007

I väntan på solrosen

Årets balkong i september (kan jämföras av den som vill med bilder från förra året, finns på bloggen). Är riktigt nöjd med årets prunkande balkong. Många olika växter är det, någon som kan identifiera dem alla? Solrosen på första bilden har ännu inte blommat. Väntar med spänning och återkommer med bild.








5 kommentarer:

Moderator sa...

Hur är det möjligt??? Har du mutat dom med knark eller hotat dem till livet? Det är ju september och mina blommor har dött en naturlig död...:-)

pippilotta sa...

Har inte haft något annat eller någon annan att bry mig om. Ge kärlek och få kärlek kanske mina blommar jobbar efter... Vi trivs rätt bra ihop och jag pratar med dem varje :-)

K sa...

Åhh, vilken underbar oas du har skapat, supermysigt och jättefina bilder!!! Lite skillnad mot vår balkong mitt i korsningen som inte fått någon omsorg alls i år och de blommor som inte blivit rådjursmat på landet har nog självdött utan vatten på ett par veckor.

Botilda sa...

Nästa år SKA jag ta itu med vår balkong. Den är enorm (till skillnad från min lilla Södermalmsbalkong förr om åren) och väldigt kal. Det är så fint med blomsterprakten på din balkong!

MyA sa...

åh vad härligt! den har mått bra av den regniga sommaren, och dina flitiga händer.