Lager 1
Broccoli i botten. Förkokad och sedan delad i små bucketter.
Massa spenat ovanpå. Fryst i bitar, hackad eller vad man gillar.
Lager 2
Stek strimlad kyckling. Strimla purjo och låt den fräsa med kycklingen en stund på slutet.
Lägg blandningen över broccolin och spenaten
Lager 3
Creme fraiche, dijonsenap, peppar och salt. Blanda till en sås som du gillar. Jag vill ha den stark!
Bred ut över gratängen. Toppa med mozzarellaost! In i ugnen ca 25 minuter på 200 gr.
Tja, rätten är ungefär så som vi blev serverade för många år sedan. Jag har bara lagt till purjo och mozzarella. Varför ändra för mycket på ett vinnande koncept.
3 kommentarer:
Det är så kul med dina maträtter. Fortsätt med dem, snälla du, de motarbetar idétorkan inför middagarna. Igår åt vi för övrigt köttfärs-, aubergin-, kidneyböngratängen. Sprallinen mumsade högljutt i sig en nästan vuxennormal portion (hon är lite drygt ett)!
Oj, så kul att ni gillar maten. Kanske det bästa betyget man kan få är när barn gillar maten, speciellt när det är grönsaker i. Tack.
Den testar jag
Skicka en kommentar