20 mars 2007

Lax, bönor och pepparot

Fritt snott från Jamie och sen omgjort á la Dani.

Lax
På saltbädd i ugn 25-20 min

Gröna bönor
Marinad av olivolja, rivet citronskal, pressad citron, kapris, salt och peppar. Ner med nykokta bönor.

Sås
Creme fraiche och kesella blandat, citronsaft, lite skal samt massor av riven pepparrot.

Och så en tomat och avocadosallad till. Måste säga det, den här restaurangen är väldigt bra...

2 kommentarer:

Fanny sa...

Jag tror jag har hittat min nya receptinspirationsblogg. Ser supersmaskigt ut. Tyvärr får jag äta det när jag är ensam, J hatar grönsaker än så länge....

pippilotta sa...

Men vaddå, bönor är väl inte grönsaker... haha, ska se om man kan lura den lilla killen kanske. Köttfärsgratängen kanske kunde vara nåt, och den är det nästan bara grönsaker i. Och han får ha ketchup på...